Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
mentosska: neviem, aký parný hrniec máte, tie hrnce sa dosť líšia ... ja to robím tak, ako píšem hore v recepte ... čiže dobre vymastím misku olejom (dno aj boky), uložím nakysnuté buchty (nie príliš natesno - najlepšie 5 - max. 7ks podľa veľkosti misky) a každú buchtu zo všetkých strán dobre ponatieram mašlovačkou olejom, aby sa nezlepili k sebe ... maximálne dávam na seba 2 misky (tri sa mi neosvedčili - spodné buchty boli príliš preparené a vrchné nedovarené) ... najlepšie je asi pariť len v jednej miske naraz, ale ja robievam buchty z kila múky a to by mi trvalo veľmi dlho, tak dávam 2 misky a ešte to kombinujem s tou panvicovou metódou, aby mi buchty neprekysli, kým čakajú na doske ... najťažšie je asi odhadnúť dĺžku parenia ... každý hrniec je trochu iný ... moja mamina má philips a musí rovnaký počet buchiet pariť dlhšie ako ja ... tak snáď som trochu poradila ... držím palce, nech sa buchty vydaria :-!